3600 Ek Gösterge Uygulaması Bir An Önce Yasalaşmalıdır

3600 Ek Gösterge Uygulaması Bir An Önce Yasalaşmalıdır

2021 yılı bütçe görüşmelerine katılan ve milletvekillerine sunum yapan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın 3600 ek gösterge konusunda yaptığı açıklama büyük yankı buldu.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan'ın 3600 ek gösterge konusundaki açıklamasını kişisel twitter hesabından attığı bir tweet ile değerlendirdi.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, ''3600 ek göstergeyle ilgili tüm taleplerimizi karşılayan tasarımız halen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda beklemektedir. Yetkililer bu tasarımızı dikkate alarak 3600 ek gösterge sorununa nihai çözüm getirmelidir. Bu zor günlerde fedakâr çalışanlarımızı mutlu etmenin tam zamanıdır.

Sayın Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, Maliye ve Çalışma bakanlıklarının 3600 ek göstergeye ilişkin çalışmalarının sürdüğünü ifade etmiştir. 3600 ek gösterge uygulaması, mutlak surette tüm memurları kapsayacak şekilde ele alınmalı ve bir an önce yasalaşmalıdır.'' dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ek gösterge ile ilgili olarak, "Bakanlıktaki arkadaşlarımız ile Çalışma Bakanlığı'nın 3600 ek gösterge konusundaki çalışmaları devam ediyor. Bunun belirli bir yükü söz konusu" dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.