2019 Yılı Bitmeden 3600 Ek Göstergeyi Vereceğiz

2019 Yılı Bitmeden 3600 Ek Göstergeyi Vereceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İnternet Haber Genel Yayın Yönetmeni Hadi Özışık'ın Youtube programına konuk oldu ve 3600 ek gösterge konusuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

Terörle mücadeleden trafik kazaları ile mücadeleye kadar birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, memurların merakla beklediği 3600 ek gösterge ile ilgili de tarih verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu konuda söz verdiğini hatırlatarak "Biz bu sözümüzün arkasındayız. Polislerimize, hemşirelerimize, öğretmenlerimize ve imamlarımıza 2019 yılı bitmeden 3600 ek göstergeyi vereceğiz.'' dedi.

Bununla ilgili çalışmaların devam ettiğini, çalışmaların tamamlanması gerektiğini daha sonra da verdikleri sözü gerçekleştiriceklerini aktaran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, " Benim kişisel kanaatim 2019 yılı bitmeden bu iş çözülür" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.