Türkiye Şeker Fabrikaları (TÜRKŞEKER) Meslek Lisesi Mezunu 227 İşçi Alım İlanı

Türkiye Şeker Fabrikaları (TÜRKŞEKER) Meslek Lisesi Mezunu 227 İşçi Alım İlanı

Türkiye Şeker Fabrikalarına belirsiz süreli çalıştırılmak üzere toplam 227 işçi (Meslek Lisesi Mezunu) alımı yapılacak. Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları 4857 sayılı kanun kapsamında meslek lisesi mezunu sürekli işçi alımı yapacağını ilan etti. Türkiye Şeker Fabrikası işçi alım ilanı için başvuru detayları 2 Temmuz 2020'de İŞKUR üzerinden yayınlanacak. Toplam alınacak işçi sayısı 227 olarak açıklandı.

Alınacak işçiler için, Türkiye İş Kurumu İl Müdürlüklerinden talepte bulunulmak suretiyle 09.08.2009 tarih ve 27314 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine uygun olarak işlem yapılacaktır.

Başvurular Türkiye İş Kurumunun İl/Şube Müdürlüklerine ve Türkiye İş Kurumu web sitesi üzerinden yapılabilecektir. Başvuru ile ilgili daha detaylı bilgi İŞKUR'un web sitesinden 02.07.2020 tarihinden itibaren öğrenilebilir.

Yeni istihdam edilecek personelin 4046 sayılı Kanunun 22. maddesi kapsamında diğer kamu kurumlarına nakil hakları bulunmadığından 2014/7140 sayılı kararname eki esaslarına göre 657 sayılı Kanunun 4/b maddesi kapsamında sözleşmeli personel olarak diğer kamu kurum ve kuruluşlarına atanamayacaklardır.

Alınacak personelin niteliklerini ve sayılarını gösteren tablo aşağıdadır.

TÜRKİYE ŞEKER FABRİKALARI A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.