İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire ve Sağlık Teknikeri Başvuruları Sona Erdi!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire ve Sağlık Teknikeri Başvuruları Sona Erdi!

Dokuz Eylül Üniversitesi sözleşmeli 48 personel istihdamı gerçekleştirecek. Yayınlanan ilana göre alımlar hemşire ve sağlık teknikeri kadrolarına yapılacak. Hemşirelik bölümü mezunu, önlisans anestezi bölümü mezunu ve önlisans nükleer tıp teknikeri mezunu adaylar için başvurular 15 gün devam etmektedir. İşte, hemşire ve sağlık teknikeri alımları için detaylar...

Dokuz Eylül Üniversitesi hastanesinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını ilan etti. Hemşire ve sağlık teknikeri kadroları için alımı gerçekleştirilecek olan personelin çalışma detaylarına ve ücretlerine ilan detayında yer verildi. 27 Temmuz 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan iş ilanına göre başvurular 15 gün sürecek, 10 Ağustos günü sona erecek.

Üniversitemiz Hastanesinde giderleri Özel Bütçe Gelirlerinden (45 Hemşire ve 3 Sağlık Teknikeri) karşılanmak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4.maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu kararına ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 'Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar' da yer alan ek 2 nci maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen unvanlarda, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle, yazılı ve sözlü mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacaktır.



Başvuruda bulunacakların;

* 10.07.2009 tarih 5917 Sayılı Kanunun 47. maddesi gereğince son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4B) olarak çalışmamış olması.

* 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması,

* Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmaması,

* Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir.

İsteklilerin;

Bu ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 15 gün içerisinde nüfus cüzdan fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, bir fotoğraf ile birlikte Üniversitemizin web sayfasında yayınlanan ekli başvuru dilekçesini doldurarak Hastanemiz İnsan Kaynakları

Birimine müracaat etmeleri gerekmektedir.

Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

KPSS Puan sıralaması, başvuru süresinin bitiminden itibaren en geç 5 iş günü içinde www.deu.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Bu ilanlar tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca adaylara tebligat yapılmayacaktır.

Başarılı olunduğu www.deu.edu.tr adresinde ilan edilen adayların 5 iş günü içerisinde Güvenlik ve Arşiv Araştırmasının başlatılabilmesi için istenilen belgelerle birlikte Dokuz Eylül Üniversite Hastanesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen başvurmaları gerekmektedir. Güvenlik ve Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanan adaylar için, iş başı tarihi ayrıca duyurulacaktır. Gerçeğe aykırı beyanda bulunan adayların müracaatları kabul edilmeyecek ve haklarında Genel Hükümlere göre işlem yapılacaktır.

Adres: D.E.Ü. Hastanesi Başhekimliği İncir altı / İZMİR Tel: (0 232) 412 23 20 - (0 232) 412 23 21 6537/1-1

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.