3. Havalimanına 3500 Güvenlik Görevlisi Alım Tarihi ve Şartları

3. Havalimanına 3500 Güvenlik Görevlisi Alım Tarihi ve Şartları

Personel Alımı - Türkiye'nin ve Dünya'nın en büyük havalimanlarından birisi olacak olan dünya havacılık organizasyonuna yepyeni bir güzergah çizecek olan 3. Havalimanı açılışı yaklaşıyor. Doğal olarak havalimanı yer hizmetleri personeli alımı hazırlıkları da başlamış oldu. Havalimanı yer hizmetleri sektörünün en önemli ayaklarından birisini de güvenlik hizmetleri oluşturmaktadır. Tüm havalimanının güvenliğini sağlayacak olan şirket güvenlik alımı için duyuruya çıktı.

KamuAjans.Com - Havacılık sektöründe güvenlik departmanında İstanbul Avrupa Yakası Arnavutköyde sürekli / tam zamanlı çalışacak lise mezunu, ön lisans mezunu veya üniversite mezunu hizmet personeli alınacak. Bay ve Bayan Güvenlik Görevlisi Adayları İstanbul Yeni Havalimanı’nın inşaatını gerçekleştirmek ve 25 yıl boyunca işletmesini yapmak üzere 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İGA Güvenlik Hizmetleri (igairport.com) bünyesinde istihdam edilecektir. Aranan adayların tecrübeli yada tecrübesiz olması farketmiyor. Ancak erkek adayların askerliğini yapmış yada muaf olması gerekmektedir.  

<br />

Maaşın dolgun, yemek ve SSK olanağının olduğu güvenlik görevlisi işinin başvuruları bu ay itibariyle başladı. Ayrıca geniş servis ağı ile çalışanlar için sevis temin edlecektir. 35 yaşını aşmamış Bay ve Bayan Güvenlik Görevlileri için ücretsiz 4’er kişilik lojman imkân ve sosyal alanlar da bulunmaktadır.

<br />

5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip, 35 yaşını geçmemiş, boyu ve kilosu orantılı, askerlik hizmetini tamamlamış, diksiyonu düzgün, sözlü iletişim kabiliyeti yüksek, vardiyalı çalışabilecek güvenlik görevlisi adaylarının başvuruları beklenmektedir.<br />

<br />

<br />

İGA Güvenlik Hizmetleri AŞ çatısı altında güvenlik görevlisi olabilmek için aranan özelliklerin başında, 5188 sayılı yasaya göre özel güvenlik kimlik kartına sahip, tercihen 35 yaşından gün almamış ve vardiyalı çalışabilme şartları geliyor.

<br />

Nisan ayından itibaren İstanbul Mecidiyeköy'de bulunan Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Merkezi'nde, Sivil Havacılık Güvenliği konusunda uluslararası standartlarda, kapsamlı bir temel eğitime tabi tutulacak. Eğitimi başarıyla tamamlayan adaylar ise temmuz ayı itibarıyla işbaşı yapmaya başlayacak. İstihdam edilen kadın ve erkek güvenlik görevlileri için isteğe bağlı olarak, ücretsiz maksimum 4 kişilik lojmanlar ve sosyal alan tahsis edilecek.

<strong><a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.Com</a> / Özel Haber</strong>

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.