İndirim fırsatı kapıda! Telefonunu 50 MP kameralı Honor Magic 6 Pro değiştirmek isteyenlere müjde geldi…

İndirim fırsatı kapıda! Telefonunu 50 MP kameralı Honor Magic 6 Pro değiştirmek isteyenlere müjde geldi…

“Dünyanın en iyi kamerasına” sahip Magic 6 Pro akıllı telefon için yeni bir kampanya var. İndirim fırsatı sansasyon yarattı! Geçtiğimiz günlerde 3.000 TL'lik indirim fırsatı sunulan için yeni indirim fırsatı geldi. Merak edilen tüm detaylar...

Honor Magic 6 Pro akıllı telefon

Ön siparişle satın alınabilen telefon, F/1.4 diyafram açıklığına sahip 50 megapiksel kamerayla geliyor. Ana fotoğrafıyla birlikte detaylı fotoğraflar çekebilen telefon, aynı zamanda görüntü sabitleme sistemine de sahip. Bu sayede fotoğraf ve videolarda oluşabilecek riskleri azaltabilen telefon, periskop telefoto lensi sayesinde oluyor.

Telefon 180 megapiksel periskop telefoto lensi destekliyor ve 2,5x optik yakınlaştırma gerçekleştirebiliyor. Tıpkı ana kamera gibi periskop telefoto lens de optik görüntü sabitleme özelliğine sahip. Telefonun üçüncü kamerası 50 megapiksel çözünürlüğünde ultra açılı bir kameradır.

Telefonun ön kısmında saniyede 60 kare hızında 4K video kaydedebilen 50 megapiksel kamera bulunuyor. Telefon ayrıca ön kamerayla detaylı fotoğraflar çekebiliyor ve saniyede 30 hızda 4K videolar kaydedebiliyor. Stereo hoparlörlerin de yer aldığı telefonun pil kapasitesi ise 5.600 mAh.

Parmak izi sensörü, telefonun ana ekranına entegre edilerek 80 watt hızlı kablolu şarj ve 66 watt hızlı kablosuz şarj olanağı sunuyor. Honor Magic 6 Pro en son bağlantıya sahiptir.

Ayrıca 7 bağlantıya sahip olan telefon, 2800 x 1280 piksel çözünürlüğe sahip 6,8 inç OLED ekrana sahip.

Snapdragon 8 Gen 3 işlemciyle donatılan telefon aynı zamanda 120Hz yenileme hızına da sahip. Bu sayede sorunsuz bir deneyim vaat eden telefon, satış kanalından 5 000 TL'lik özel indirim kuponu, ön kayıt ve Magic 6 3 akıllı saat hediyesi satın alınabilecek. Telefonun Türkiye’deki fiyatı ise 59.999 TL.