İbrahim Saraçoğlu 3 bitkiye dikkat çekerek; şeker hastasına karşı faydalarını açıkladı!

İbrahim Saraçoğlu 3 bitkiye dikkat çekerek; şeker hastasına karşı faydalarını açıkladı!

Kan şekeri, gizli şeker, diyabet gibi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalan kişiler için doğal çözüm Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’ndan geldi. İşte sizlerle İbrahim Saraçoğlu’nun önerdiği 3 şifalı bitki ve faydaları...

Saraçoğlu diyabet ve gizli şeker hastalığı için çözüm önerisini açıkladı!

Uzmanlar, şeker (diyabet) hastalığının başlangıcı kabul edilen pre-diyabetin (gizli şeker) önlenebilir olduğunu söyleseler de, “Türkiye’de, her 3 kişiden 1’inde gizli şeker hastalığı görülüyor. Aile sağlık öyküsüne göre diyabet ve gizli şeker hastalığı görünme olasılığı ise bir hayli yüksek.

İşte bu durumla karşı karşıya kalan ve ne yapacağını bilmeyen okurlarımız için, Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu’nun diyabet ve gizli şeker hastası olanlar için tavsiye etmiş olduğu bitkiler ile ilgili bilgi verebiliriz.

Bu 3 bitki diyabet ve gizli şeker hastalığına fayda sağlıyor!

Kan şekeri, gizli şeker, diyabet gibi sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalan kişiler için İbrahim Saraçoğlu tarafından yayınlanan doğal çözüm önerileri şu şekilde;

Çörekotu Yağı

  • Çörekotu Yağının kan şekerinin düşürülmesine karşı yardımcı ve destekleyici özelliği bulunmaktadır.

Sinirli ot

  • Sinirli Ot, gizli şekere karşı yardımcı ve destekleyici özelliği bulunmaktadır. (Türkiye’de sinirli ot, balaz ağva, damarlı ot, damar otu, ayak tabanı gibi isimlerle anılmaktadır)

Yasemin

  • Yasemin, kan şekerini dengelemesine yardımcı olmaktadır.

Kan şekeri, gizli şeker, diyabet gibi sağlık sorunları bulunan kişilere fayda sağladığı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu tarafından açıklanmış olsa da, tedavi amacıyla kullanmadan önce doktorunuzla iletişime geçmeniz sağlınız açısından önem arz etmektedir.