Maskenin Parayla Satılması Gündemimizde Yok

Maskenin Parayla Satılması Gündemimizde Yok

24 TV'de Helin Aslan'ın gündeme ilişkin sorularını cevaplayan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, maskenin parayla satılması konusunun gündemlerinde olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Maske satışına izin verilebilir mi?" sorusunu, "Hayır, şu anda maskenin ücretle, parayla satılması gündemimizde yok. Ücretsiz olarak bütün vatandaşlarımıza maskeler dağıtılmaya devam ediyor, bundan sonra da devam edecek. Bu konuda devletimiz bütün tedbirleri aldı. Üretim noktasında maske sıkıntımız yok." diye yanıtladı.

Maske dağıtımı noktasında zaman zaman sıkıntı yaşandığını belirten Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, maske ulaşmayan vatandaşlara, bulundukları ilde valiliklere, belediyelere, Vefa Sosyal Destek Gruplarına, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının ilgili birimlerine başvuru yapmaları çağrısında bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.