''Kendimden Verdim'' Dinleyiciyle Buluştu!

''Kendimden Verdim'' Dinleyiciyle Buluştu!

Farklı müzik türlerinin son zamanlarda yükselişe geçmesiyle rap dünyası başarılı isimleri bünyesine katmaya devam ediyor İlk tekli şarkısıyla tüm dijital platformlarda yerini alan Gökhan Akça, ‘’Kendimden Verdim ‘’ parçasıyla dinleyiciyle buluşuyor. Şarkısını klibiyle taçlandıran sanatçı , Kınay Production etiketiyle netd kanalında yükselişe devam ediyor.

 Rap müziğine yeni bir soluk olarak gelen Gökhan Akça , klibiyle birlikte hızlı giriş yapıyor!

Müzik , sadece ritimden ibaret olmadığını ifade eden Akça, Rap şarkıları ile büyük kitlelere şarkılarındaki fikirlerin önemini kendi melodisiyle anlatacak.

Rap toz pembe bir müzik değil.

Kendisine ait birçok söz ve bestesi olan sanatçı 10 yıldır rap müziğiyle içe içe yaşadığını söylüyor. Rap müziğinin öğretici olduğunu ve toplumun eksik kalan yönlerine farkındalık yaratmak için etken bir müzik türü olduğunu söylüyor. ‘’ Şarkılarım Psikolojiyi, Gerçekleri, adaletsizliği, insanların görmediklerini rap ile anlatıyorum. Çünkü rap müzik toz pembe değil, gerçeği anlatmaya yardımcı oluyor. Benim için müzik, sadece eğlenmek içinde kaybolmak değil, insanın kendini bulması demek. İfade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.