65 Yaş ve Üstü Vatandaşların Sokağa Çıkma Saati Güncellendi

65 Yaş ve Üstü Vatandaşların Sokağa Çıkma Saati Güncellendi

Kamuajans.com – Koronavirüsün en çok etkilediği kesim olan 65 yaş ve üstü vatandaşlara bilim kurulu kararıyla sokağa çıkma yasağı uygulanıyordu. Haftanın sadece 1 günü belirli saatlerde dışarı çıkan 65 yaş ve üstü vatandaşların tedbirlerinde biraz da olsa normalleşme gözlemlendi.

 Koronavirüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağının en çok etkilediği kesim olan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar yasağın ilk zamanlarında hiç dışarı çıkamıyordu. Sokağa çıkma yasağına takılan yaşlılar çareyi yasağı delmekte buluyordu. Yaşanan bu gelişmeler sonrası Sağlık Bakanlığı 1 günde kısıtlı saatlerde yaşlıların sokağa çıkması konusunda adımlat atmıştı.

Herkesin içerde olduğu günü haftasonu sadece bir kaç saat dışarda evlerine yürüme mesafesinde dolaşmalarına izin verilen 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkma izinlerinde bugünden itibaren güncellemeye gidildi.

Yeni güncellemeye göre; yapılan değişiklikle 65 yaş ve üstü 17 Mayıs Pazar 12.00-18.00 saatlerinde sokağa çıkabilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.