2020’nin En Yeni Atölye Mekanı

2020’nin En Yeni Atölye Mekanı

Dr. Şermin Yılmaz’ın 20 yıllık aromaterapi, meditasyon ve Reiki eğitmenliği deneyimiyle kurduğu Hayat Ağacı Atölye kapılarını açtı. İstanbul ve Prag’da eş zamanlı olarak açılan Hayat Ağacı Atölye, her ay düzenlenen kişiye özel onlarca atölye çalışmasıyla, modern hayatın stres, endişe ve korkularından arınmak, kendi içsel yolculuğunu yaparak özünü bulmak ve kalıcı mutluluğa ulaşmak isteyenleri bekliyor.

Dr. Şermin Yılmaz, 23 yıllık kurumsal iş hayatını İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcı olarak tamamladıktan sonra İstanbul, Caddebostan’da açtığı Hayat Ağacı Atölye ile modern insanı stres, endişe ve korkularından arındırmayı amaçlıyor. Hayat Ağacı Atölye konsepti Prag ve Türkiye olmak üzere aynı anda iki ülkede birden faaliyetlerine başlıyor. İnsanın, kendi içine dönerek hayatta asıl istediğini bulmasını sağlamaya yönelik meditasyon, aromaterapi ve Reiki ile ilgili birçok atölye çalışmalarıyla katılımcıların şifalanmasını amaçlayan Yılmaz, meditasyon ve Reiki eğitmeni olarak 20 yıllık deneyime sahip.

Hayat Ağacı Atölye’ye gelenler, kendini keşfedecekleri, hayat amacını bulmakta kendilerine ışık tutacak, stres, kaygı ve endişelerinin gerçek nedenlerini ortaya çıkaracak atölye eğitimlerine katılıyor. Hangi eğitime katılacaklarını kendi istek ve eğilimleri doğrultusunda kendileri seçebiliyor. Bir “şifalandırma merkezi” olarak tanımlanabilecek Hayat Ağacı Atölye’ye gelenlerden, yaşadıklarını kabullenip normalleştirmeleri, yok saymaları asla istenmiyor. Burası insanların, kişiye özel meditasyon teknikleriyle, gerçeklerle yüzleşip, sonrasında şifa verecek yolu kendilerinin çizecekleri bir terapi mekanı.

Dr. Şermin Yılmaz, Hayat Ağacı Atölye ile ilgili “Ne yapmak istiyorum, nasıl bir hayat istiyorum, nasıl mutlu olabilirim? sorularının cevabını, atölye eğitimlerimizle bulmanıza yardımcı oluyoruz.Şu da var ki her meditasyon herkese uygun olmayabilir. Herkesin, kendine uygun meditasyon yöntemini bulması gerekiyor. Burada sizin için en uygun yöntemi belirleyerek çalışıyoruz. Meditasyon konusunda insanların takıldığı ve umutsuzluğa düştüğü nokta, çok hızlı bir ilerleme bekliyor olmaları. Kendimize uygun yöntemi bulamayınca yolda kaybolabiliyor, zaman kaybediyoruz. Ben, yaptırdığım meditasyonlarda önce kendiniz için doğru olan yöntemi keşfetmenizi sağlıyorum. Ardından bolca pratik yapıyoruz. Meditasyon çalışmalarını aromaterapi ile birleştirerek bütünsel bir şifalanma hedefliyoruz ve hepsini kişilerin hayat tarzı haline getirmesini hedefliyoruz. Ağırlıklı olarak bilgi değil, uygulama üzerinde çalışıyoruz. Sonuçta, atölyelerimizden çıktığınızda ertesi sabah hayatta ne yapacağınızı bilerek uyanıyorsunuz. İnsanların kendi içlerindeki cevabı bulmalarının, asıl mutluluk sebebi olduğuna inanıyorum. Uzun sözün kısası, burası hepimizin olduğu bir toplanma noktası. Bir topluluk.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.