15 İlde Seyahat Kısıtlamasının Uzatıldığına İlişkin Ek Genelge

15 İlde Seyahat Kısıtlamasının Uzatıldığına İlişkin Ek Genelge

İçişleri Bakanlığı'nda 81 ilin valiliğine 15 ile yönelik seyahat kısıtlamasının uzatıldığına ilişkin ek genelge gönderildi. Böylece seyahat kısıtlamasına dair detaylar belli oldu.

Genelgeye göre, 20 Mayıs-3 Haziran'da devam edecek 15 ile yönelik seyahat kısıtlamasına uymayanlara idari para cezası verilecek. 14 büyükşehir ile Zonguldak'a kara, hava ve deniz yolu ile giriş çıkışın durdurulmasına ilişkin karar 15 gün daha uygulanacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada ''arefe gününden bayramın son gününe kadar 23-26 Mayıs'ta 81 ilimizin tamamında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır. Seyahat kısıtlaması 15 gün süreyle uzatılmıştır.'' dedi.

Buna göre; Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere 15 ilde seyahat kısıtlaması 15 gün boyunca uzatıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.