Bahçeli'den Polislere Ek Gösterge ve Temsil Tazminatı Müjdesi

Bahçeli'den Polislere Ek Gösterge ve Temsil Tazminatı Müjdesi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli haftalık olağan grup toplantısında yaptığı konuşmada polislerle ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve bir müjde de verdi. Yıllardır emniyet çalışanlarının beklentilerinden olan ek gösterge artışı ve temsil tazminatı hususunda gerekli girişimleri yapacaklarını ifade etti.

Bahçeli grup toplantısında yaptığı konuşmada; " Türk Polis Teşkilatı‘nın kuruluşunun 173.üncü yılını kutluyorum. Emniyet mensuplarımızın hak ettikleri konuma gelmeleri, özlük haklarının iyileştirilmesi için üzerimize düşen ne varsa yapacağımızın sözünü veriyoruz. Emniyet çalışanlarımıza yıllardır bekledikleri ek gösterge artışından tutun da emekli polislerimize verilen 100 liralık temsil tazminatının yükseltilmesi için gerekli müracaatı derhal yapacağımızdan herkesin emin olmasını istiyorum" diyerek konuyu meclise taşıyacağının sinyalini verdi. Emniyet çalışanları bu konuşmanın ardından heyecanla gelişmeleri takip edecekler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.