Eczane Destek Paketi Duyurusu

Eczane Destek Paketi Duyurusu

T.C. T.E.B. 1. Bölge İstanbul Eczacı Odası tarafından 30 Mart 2020 tarihli 1829 sayılı resmi yazı yayınlandı. Resmi yazıda eczane için destek paketlerinden bahsedilmektedir.

Söz konusu resmi yazıda ''Dünyamızı etkisi altına alan COVID-19 pandemisinde, 1. Basamak Sağlık Hizmetleri Sunucuları olan biz eczacılar büyük bir sorumluluk taşıyoruz. Halk sağlığını korumak üzere mesleğimizi icra ederken, bulaş riskinin en yüksek olduğu sağlık gruplarından biri olduğumuzun da bilincindeyiz.

Böylesi bir ortamda, olası bir bulaş sonucu bizlerin veya personelimizin COVID (+) çıkması durumunda eczanelerimizin 14 güne kadar karantina nedeniyle kapanması söz konusu olabilmektedir.

İstanbul Eczacı Odası olarak; karantina sebebiyle eczanesi geçici olarak kapanmak zorunda kalan meslektaşlarımız için ''karantina süresi boyunca'' uygulanmak üzere eczane destek paketlerimizi hazırladık.



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.