Promosyon bir gecede açıklandı: Emekliler başka bankaya bakmayacak!

Promosyon bir gecede açıklandı: Emekliler başka bankaya bakmayacak!

Yapı kredi Bankası'ndan gece duyurusu geldi SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'nın emeklilik promosyon tutarlarını patlattı. Emekliler diğer bankalara yönelmeyecek. İşte Yapı Kredi Bankası emeklilik promosyonunun güncel tutarı…

Emeklilere özel kampanya fırsatları

Ülkemizde 4A, 4B 4C sınıfı emekliler 3 yıl kalma vaadi karşılığında ücretsiz promosyonlardan faydalanmaktadır. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasının ardından emeklilik promosyon ödenekleri artırılmıştı. Özel bankalar, emekli maaşı ikramiyelerini yeni maaşlara göre düzenleyerek 12.000'e çıkardığında öfkelendi.

Özel bankalar, tatil öncesi emeklilere olan ödemelerini kamu bankalarına göre daha fazla artırırken, tatil sonrası artışlar SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri için sevindirici olacak.

Peki güncel emeklilik promosyonları ne kadar? En çok emeklilik promosyonu sunan banka hangisi? Bankaların emeklilik promosyonları ne kadar?

Bankalar yarış halinde

Kamu bankalarındaki artıştan sonra bankalarının 4A ve 4C seviyesindeki emeklilere 3 yıl kalmaları için verdikleri promosyon miktarları arttı. Tüm bankalar emeklilik promosyonlarını güncellerken, emekliler de maaş bankalarını değiştirerek karlı bir promosyon istiyor. Emekliler, kalmadıkları süre boyunca promosyon geri ödemesi yaptıktan sonra geçtikleri bankadan aldıkları yüksek promosyon sayesinde para yerine kar elde edebilir.

En fazla promosyon sunan Yapı kredi bankası

Bankaların promosyonları güncellenirken, Halkbank, Ziraat Bankası ve Vakıfbank, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik emeklilik promosyonlarını 12 000 TL'ye çıkardı.

Yapı Kredi Bankası, emeklilik promosyonuna ilişkin yaptığı güncellemeden memnun kaldı. Emekliler en çok promosyon veren bankaya geçmek isteseler bile Yapı Kredi Bankası dışında başka bir bankaya geçmek istemeyecekler.

Peki Yapı Kredi Bankası emeklilik promosyonu ödemesi ne kadar? Yapı Kredi Bankası emekli promosyon ödemesine ek 3 bin TL ödül veriyor. 3.000 TL ödül ile en düşük maaşlı emekli maaşına kadar tüm vatandaşlara bir miktar ödül verilecek. Yapı Kredi Bankası emeklilerinin maaşa göre promosyon ödemeleri şöyle:

Emekliler için 0 TL ila 9.999 TL emekli maaşı alanlar

6.250 TL, maaşı olanlar

10.000 TL olanlar için 14.999 TL,

15.000 TL ve emekli maaşı olanlar için 20, 000 TL artı maaş bölgeleri ise 15.000 TL olacak.

Ödül için gerekli adımlar atıldığı takdirde promosyon tutarlarında 3.000 TL ek ödül verilecektir. Konukevi misafirlerinin 3.000 tutarında ek ödül almak için ne yaptıkları açıklandı.

Yapı Kredi Bankası'ndan bireysel kredileriyle 60 gün içinde 1.000 TL harcayan vatandaşlara 1.000 TL ek ödül verilecek.