Konut kredisi oranları değişti! Akbank, uygun faizli konut kredisiyle dikkatleri çekti...

Konut kredisi oranları değişti! Akbank, uygun faizli konut kredisiyle dikkatleri çekti...

Ev sahibi olma yolunda büyük avantaj Akbank’tan geldi. Akbank konut kredisi kampanyası dahilinde uygun kredi faiz oranlarıyla finansman desteği sağlıyor. İşte sizlerle Akbank’ın uygun faizli konut kredisi kampanyası ile ilgili detaylar...

Artan enflasyon ile birlikte yükselen gayrimenkul piyasası ev sahibi olma hayalinin önünde büyük bir engel teşkil ederken, bankaların sunmuş olduğu yüksek faizli konut kredileriyle birlikte yeni bir ev sahibi olmak nerdeyse imkansız hale geldiği şu günlerde, Akbank yepyeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıktı.

Akbank uygun faizli konut kredisi kampanyasıyla dikkatleri çekti

Ev sahibi olma yolunda büyük engel teşkil eden faktörler arasında yer alan, konut kredisi maliyetleriyle ilgili yapılan çalışmalar kapsamında, Akbank’ın rakiplerine göre daha düşük faiz oranlarına sahip olduğu dikkatleri çekiyor. Buda Akbank’ı konut kredisi kampanyası ile daha avantajlı konumda getiriyor.

900 bin TL’nin geri ödemesi ne kadar?

Konut kredisi kullanmak isteyen müşterilerine %2,94 faiz oranı ek olarak en fazla 120 ay vadeye kadar seçenekleri bulunan konut kredisi kampanyası dahilinde sunmuş olduğu örnek ödeme tablosu şu şekilde;

  • Kredi Tutarı: 900.000 TL
  • Faiz Oranı: %2,94
  • Aylık Taksit: 27.303,57 TL
  • Toplam Ödeme: 3.295.548,40 TL
  • Yıllık Maliyet Oranı %3.280.928,07 TL

Belirtilen faiz oranları ilk konutunu alacak müşteriler için geçerli olup, belirtilen faiz oranı “Kredi Hayat Sigortası” kullandırımları ile birlikte geçerlidir.

Yukarıda belirtilen faiz oranı banka tarafından iletilen bilgiler kapsamında hesaplanmıştır. Söz konusu faiz oranları kredi notunu ve sigorta kullanım durumuna göre değişkenlik gösterebilmektedir. Bu neden dolayı da haber kanalımızda yer alan bu bilgiler, kredi kullanımı yapacak kişilere göre değişkenlik gösterebilir.

Kredi kullanmak isteyen kişilerden talep edilecek olan belgeler ise şu şekilde yer alıyor;

Kimlik Belgesi, Satın alınacak konuta ait yapı kullanım izin belgesi, satın alınacak konuta ait tapu fotokopisi, gelir beyanı gibi belgeler talep edilmektedir.

Bankanın konut kredi kampanyası ile ilgili daha kapsamlı bilgileri bankayla iletişime geçerek öğrenebilirsiniz.