Kızılay’ın KPSS’siz ve sınavsız personel alımı yapacağı duyuruldu! Başvurular başladı!

Kızılay’ın KPSS’siz ve sınavsız personel alımı yapacağı duyuruldu! Başvurular başladı!

Kızılay bünyesinde yaşanan personel eksikliğini gidermek adına yeni personel alım ilanı yayınladı. Birçok kişiye istihdam fırsatı sunan personel alım ilanları ile ilgili tüm detaylar işte sizlerle....

Kızılay, KPSS’siz ve sınavsız personel alım ilanı yayınlayarak, kamuoyuna duyurdu. ”Peki personel alımları hangi kadrolarda yapılacak? Kızılay bünyesinde katılarak istihdam sağlamak için talep edilen şartlar neler? İş başvurusu nereye ve nasıl yapılabilir?” tüm soruların cevaplarını haberimizin devamında bulabilirsiniz...

Personel alımları hangi kadrolarda yapılacak?

Kızılay, tarafından yayınlanan duyurudan elde edilen bilgilere göre, 6 kadroda personel alınacağı bilgisine ulaşıldı. Bu kadroların listesi ise şu şekilde;

  • Bilgi Yönetimi Yöneticisi,
  • Uluslararası Bölge Uzmanı,
  • Doktor,
  • Hemşire,
  • Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı
  • Ürün Yönetimi Yöneticisi.

Kızılay iş başvurusu nereye ve nasıl yapılabilir?

Kızılay tarafından yayınlanan personel alımları için her meslek gruplarına göre, ayrı ayrı özel ve genel şartlar talep edilmektedir.

Hemşire alımları için talep edilen şartlar ise şu şekilde; Adayların, Sağlık Meslek Lisesi yahut Üniversitelerin Hemşirelik bölümünden mezun olması, Tercihen daha önceki deneyiminde “Bakımevi ve/veya Huzurevi” gibi deneyimi olması, alanında en az 2 yıl deneyim olması aranan şartlar arasındadır.

Tüm bunlara ek olarak ise, her adayın planlama ve organizasyon yetkinliği kapsamında bireysel iş planını etkin yönetebilmesi ve aynı zamanda da, ekip çalışmasına yatkın, öğrenmeye açık, iletişim becerilerinin güçlü olması gibi şartlar talep edilecektir.

Kızılay’ın personel alımı için başvuru yapacak adayların, ilk olarak Kızılay Kariyer https://www.kizilaykariyer.com/ sayfasına giriş yaparak alım yapılacak boş kadrolara yönelik talep edilen şartları gözden geçirmesi gerekmektedir. İlan detaylarında yer verilen şartları taşıyan adaylar ise başvuru yapmak istediğiniz ilana giriş yaparak başvur ikonuna tıklayarak iş başvurusunda bulunabilir.

Kızılay bünyesinde yaşanan personel eksikliğini gidermek adına yayınlamış olduğu personel alım ilanına başvuru yaparak istihdam sağlamak isteyen adaylar, aşağıda yer alan link üzerinden personel alımları ile ilgili daha kapsamlı bilgilere ulaşılabilir.

Kızılay’ın KPSS’siz ve sınavsız personel ilanı