Citroën, C3 Aircross'un yeni görsellerini tanıtıyor: Citroën C3 Aircross'un yeni özellikleri...

Citroën, C3 Aircross'un yeni görsellerini tanıtıyor: Citroën C3 Aircross'un yeni özellikleri...

Birçok kişinin dikkatini çekecek yepyeni otomobil piyasaya sürülmesine az kaldı. Tüm detaylar haberimizde…

Mobilitenin her alanında ulaşılabilir modeller sunan Citroën, yakın zamanda Avrupa'da satışa sunulacak yeni C3 Aircross'un tanıtımlarını yayınladı. İşte yeni Citroën C3 Aircross...

Citroën C3 Aircross

Yenilikçi modelleri ve yüksek teknoloji konforuyla otomobil tarihinin en köklü üreticilerinden biri olan Citroën, sektörde sahip olduğu yeniliklere bir yenisini ekliyor. Bu kapsamda, B-SUV segmentindeki C3 Aircross modelini yenileyen marka, aracın ilk görsellerini yayınladı.

C3 sedan ile aynı tasarım kimliğini paylaşan yeni C3 Aircross, geniş hacmi ve gelişmiş araç içi konfor özelliklerini rekabetçi bir fiyatla sunmaya hazırlanıyor. Yenilikçi özellikleriyle hatchback kategorisindeki C3 ile aynı Akıllı Arabayı temel alıyor ve bu nedenle güç aktarım sistemlerinde esneklik ve maliyet etkinliği sunuyor.

C3 Aircross özellikleri

Yeni modern ve uyumlu tasarım: Citroën'in ilk kez Oli konseptiyle tanıttığı ve ilk kez C3 ile uyguladığı yeni tasarım dilini benimseyen yeni C3 Aircross markasının yeni kimlik imzası ve tasarımında güçlü bir görsellik sunmaktadır. Yeni Citroën logosunu gururla sergileyen C3 Aircross'un dikey tasarımlı ön kısmı, 3'e bölünmüş ışık bölümleriyle ışık imzasına bürünüyor. Oldukça modern bir görünüm ortaya koyan tasarım, öğelerdeki çift şeritli marka logosunda da kaliteyi ve detaylara verilen önemi vurguluyor. Ayrıca algıyı daha da artırmak için ek kişiselleştirme çözümleri de yeni araçta yer alıyor. Bu çözümler, tamponun köşelerinde iki tonlu ve renkli bazalar gibi kişiselleştirme seçeneklerini içerir.

Güçlü bir SUV karakteri: Yeni C3 Aircross, önceki modele kıyasla radikal bir değişiklikle yumuşak ve zarif çizgilere sahip bir tasarımla çalışıyor. C3 Aircross, yüksek ve yatay motor kaputu, palet izi, 690 mm çapındaki büyük tekerlekleri çevreleyen belirgin çamurluk kemerleri ve iddialı omuz çizgisiyle bir kez daha güçlü bir karakter sergiliyor.

Her özellik çizgisi dinamizm ve model enerjisi katar. Tüm bu tasarım öğeleriyle yeni araç oldukça dengeli ve güçlü bir siluete sahip. Kompakt SUV daha konforlu yaşam alanı sunuyor. Yeni C3 Aircross, 4,39 metre uzunluğa ulaşan yeni boyutlarıyla daha fazla iç hacim sunuyor. Son derece dengeli orantılara sahip yeni C3 Aircross, kategorisindeki en uzun dingil mesafesine sahip.

C3'ün boyutu ve tasarımıyla sunduğu geniş yaşam alanı, herkese sunulan seyahat konforunu yeni bir seviyeye taşıyor. Ayrıca C3 Aircross, mükemmel kullanım esnekliği sunarak ailelerin hayatını kolaylaştıran çözümleri de entegre ediyor.

C3 Aircross, geniş ve işlevsel iç hacmine rağmen, park etmeyi ve manevra yapmayı kolaylaştıran kompakt dış boyutlara sahiptir. Böylece C3 Aircross pratik, güvenli ve canlandırıcı bir SUV olarak öne çıkıyor. Uygun fiyatlarla elektrikli ve hibrit seçenekler yeni B-SUV, Citroën tarafından elektrikli çözümlere en iyi şekilde uyum sağlamak üzere başından beri tasarlanan C3 sedan ile aynı Akıllı Araba platformunu paylaşıyor. Böylelikle C3 Aircross, ilk kez geleneksel termal motor seçeneğinin dışında elektrik gücüne geçişi kolaylaştıran bir çözüm sunarak enerji zorluklarına uyum sağlıyor.