Carrefoursa’da kırmızı ette indirim devam ediyor! Güncellenen fiyatlar açıklandı

Carrefoursa’da kırmızı ette indirim devam ediyor! Güncellenen fiyatlar açıklandı

Kırmızı ette yaşanan pahalılık ve sürekli artış gösteren fiyatlardan dolayı vatandaşlar et almakta güçlük yaşarken CarrefourSA’dan kırmızı ete indirim haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Peki, et fiyatları kaç lira oldu?

Kırmızı ete gün geçtikçe gelen zamlardan dolayı vatandaşların sofralarındaki etin oranı da sürekli azalmaya devam ediyor. Kurban Bayramı’ ndan önce et fiyatlarındaki artışın devam etmesinden dolayı kara kara düşünmeye başlayan vatandaşlar için iyi bir haber CarrefourSA’dan geldi. CarrefourSA, et fiyatlarındaki yeni fiyat listesi ve indirimleri paylaştı.

Carrefoursa’da et fiyatları dibe indi

Carrefoursa’ da 129,90 TL’den et satılıyor. Carrefoursa ’da et fiyatlarında görülmeyen bir indirim yaptı. Vatandaş akın akın gitmeye başladı. Carrefoursa, Türkiye’nin en önemli süpermarket zincirlerinden bir tanesi olarak, yine müşteriler için çok iyi fırsatlar sunmaya devam ediyor. Özellikle beyaz, kırmızı ve şarküteri reyonlarında Nisan ayı sonuna özel büyük indirimler yapılacak. Siz de bu indirimlerden faydalanarak bütçenizi koruyabilirsiniz.

Carrefoursa’ da yapılan bu indirimler, et ürünleri ile ilgili uygun ve kaliteli fiyatlı seçenekleri tercih eden vatandaşlar açısından son derece cazip. Alışverişlerinizi yapacağınız zaman bu fiyatları ve ürün çeşitliliğini dikkate alıp sizin için en uygun seçenekleri tercih edebilirsiniz. Kampanyalar Nisan’ ın sonuna kadar devam edecek.

Carrefoursa güncel kırmızı et fiyat listesi

Dana kıyma fiyatı: 469,90 lira

Dana kuşbaşı fiyatı: 499,90 lira

Dana döş fiyatı: 474,90 lira

Dana şiş fiyatı: 649,90 lira

Dana sote fiyatı: 599,90 lira

Köfte çeşitleri fiyatı: 474,90 lira

Dana biftek fiyatı: 599, 90 lira

Kuzu şiş fiyatı: 759,90 lira

Kuzu biftek fiyatı: 764,90 lira

Piliç but ızgara fiyatı: 189,90 lira

Piliç but pirzola fiyatı: 129,90 lira

Piliç kanat ızgara fiyatı: 179,90 lira

Polonez kangal sucuk çeşitleri: 799,90 lira

Namet klasik kangal sucuk fiyatı: 154,90 lira

Başyazıcı kangal sucuk fiyatı: 799,90 lira

Namet macar salam çeşitleri: 679,90 lira