2024 Nisan ayı İş Bankası promosyon tutarları açıklandı! Sunmuş olduğu avantajlar ise dikkatleri çekti!

2024 Nisan ayı İş Bankası promosyon tutarları açıklandı! Sunmuş olduğu avantajlar ise dikkatleri çekti!

İş Bankası sunmuş olduğu promosyon kampanyasıyla ön plana çıkarak; Emeklilere promosyon kampanyası dahilinde kaçırılmayacak birbirinden farklı avantajlar sunuyor. İşte sizlerle İş Bankası’nın Nisan ayı promosyon kampanyası...

Emekli vatandaşlara yönelik yapmış olduğu kampanyalarla dikkatleri üzerine çekmeye devam eden İş Bank, yeni promosyon kampanyasıyla ön plana çıktı. Banka mevcut promosyon ödemesine ek olarak sunmuş olduğu avantajlarla dikkatleri çekmeye devam ederken, emeklilere birçok ayrıcalık ve avantaj sunuyor.

İş Bankası Nisan ayı promosyon kampanyasını duyurdu!

Emekliler için ek gelir imkanı sunan promosyon ödemeleri SGK tarafından yayınlanan duyuru ile birlikte, 12 bin TL’ye kadar yükseldi. Bankalar ise müşteri portföyünü genişletmek, bünyesine maaş müşterisi kazandırmak için, birbirinden farklı farklı avantajlar sunarak emekli vatandaşlara yönelik cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor.

Emekli promosyon yarışında son açıklama ise İş Bankası’ndan geldi. İş Bankası 30 Nisan 2024 tarihine kadar ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden yahut mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan emeklilere, 12 bin TL’ye varan nakit promosyon ödemesi yapacağını duyurdu. Banka, promosyon ödemesine ek olarak, maaşını taşıyan emekli vatandaşlardan, Maximum Kart ve Ek Kartları için ücret ödeme alamayacağını açıkladı.

İş Bankası’nın Nisan ayı promosyon tutarları ne kadar?

İş Bankası tarafından yayınlanan duyurudan elde edilen bilgilere göre, bankanın sunmuş olduğu emekli promosyon oranları şu şekilde;

Emekli maaşı 10 bin TL’ye (10 bin TL hariç) kadar olan emekli vatandaşlara 5 bin TL

Emekli maaşı 10 bin TL ila 15 bin TL (15 bin TL hariç) arasında olan emekli vatandaşlara 8 bin TL

Emekli maaşı 15 bin TL ila 20 bin TL (20 bin TL hariç) arasında olan emekli vatandaşlara 10 bin TL

Emekli maaşı 20 bin TL ve daha fazla olan emekli vatandaşlara 12 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

Emekli maaşını İş Bankası taşımak isteyen kişiler, maaş taşıma işlemlerini İş Bankası İnternet Şubesi’nden veya İşCep üzerinden emekli maaşlarını taşıyabilir. Maaş taşıma işlemlerinden sonra bankayla taahhüt imzalayan emekli vatandaşlar “emekli promosyon” başvurusunda bulunarak, banka tarafından sunulan avantajlardan yararlanabilir.