Uzaktan Eğitim Sürecinde Öğretmenler Okula Gidecek Mi?

Uzaktan Eğitim Sürecinde Öğretmenler Okula Gidecek Mi?

Kamuajans.com – Tüm dünya ülkelerinde olduğu gibi mevsim şartlarının da etkisiyle artan Covid-19 salgını sebebiyle Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısında alınan karar gereği 20 Kasım Cuma gününden 4 Ocak Pazartesi gününe kadar resmî ve özel örgün eğitim ile hayat boyu öğrenme kurumlarındaki tüm eğitim ve öğretim faaliyetlerine 20 Kasım 2020 - 04 Ocak 2021 tarihleri arasında uzaktan eğitim yoluyla devam edilecektir.

MEB'den dün yapılan açıklamada sadece zümre öğretmenlerinin haftada bir gün okula geleceği belirtilmişti. Bugün yayımlanan Genelgede ise okul müdürlerinin rehber ve zümre öğretmenleriyle birlikte yapacakları planlamalar sonrasında tüm öğretmenlerin haftada bir gün okula geleceği belirtildi.

Uzaktan eğitim sürecinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülmesi amacıyla okul yönetimleri tarafından zümre öğretmenleri ve rehberlik servisinde görevli öğretmenlerle birlikte yapılacak planlama doğrultusunda öğretmenler haftada en az 1 gün okula giderek değerlendirme yapacak ve sınıf defterlerini işleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.