Ücretli Öğretmenlerden Çağrı!

Ücretli Öğretmenlerden Çağrı!

Kamuajans.com – Ücretli Öğretmenlerin mağduriyeti, yaşadığı sorun, haksızlık ve hukuksuzluk gün geçmiyor ki sona ersin; her geçen gün yaşanan mağduriyet ve sıkıntılar artarak büyümektedir. Bu sebeple Ücretli Öğretmenlerin mağduriyeti biran önce çözülmesi için fedakar Ücretli Öğretmenlerden duyarlı, vicdan sahibi tüm kesimlere çağrıları bulunmaktadır.

Başta tüm Ücretli Öğretmenlerimiz bir araya gelerek başta Sayın Cumhurbaşkanı, Tüm siyasi parti liderleri, tüm sendika başkanları ziyaret edilmeli tüm Ücretli Öğretmenler kadroya alınana kadar mücadele etmelidirler.

Bir Ücretli Öğretmenin anlattığı gerçek hikaye: Haftalık 30 saat derse girmekteyim buna karşılık aylık 1890 tl almaktayım gittiğim yer ikamet ettiğim yere gidiş-dönüş 240 km'dir. Aylık 700 tl yol parası vermekteyim aldığım maaş fatura ve mutfak masraflarıma yetmediği için öğleleri aç durmaktayım çünkü yemek yiyebilmek için maaşım yetmiyor. Buna karşılık bakanlık 16 gün sgk primi yatırıyor bu yetmezmiş gibi dünyanın en saçma sistemi olan GSS için geriye kalan sgk primi tamamlama ücreti alındığı halde sgk primim 30 güne tamamlanmıyor.

Başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere;

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli

İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener

Değerli Tüm Sendika Başkanlarına Bir Çağrıda bulunuyoruz.

Gelin bir olalım Ücretli Öğretmenlerin yaşadığı tüm sorunları TBMM'ne Ücretli Öğretmenlerin kadroya alınmasını içeren bir kanun teklifi sunarak bu mağduriyeti ve haksızlığı ortadan kaldıralım.

Artık Ücretli Öğretmenlerin dayanma gücü kalmamıştır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.