Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İzleme Formu Yazısı

Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İzleme Formu Yazısı

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 80342057-602.08.03-E.17108361 sayılı 23 Kasım 2020 tarihli Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İzleme Formu konulu resmi yazı yayınlandı.

Genel Müdür Bakan a. Mehmet Nezir GÜL imzalı resmi yazıda ''Bakanlığımıza bağlı okullarda Genel Müdürlüğümüz tarafından yürütülen rehberlik ve psikolojik danışma hizmetlerinin mevcut durumlarını, yeterliliklerini ve temel sorunlarını belirlemek amacıyla Genel Müdürlüğümüz İzleme ve Değerlendirme Daire başkanlığı tarafından izleme ve değerlendirme çalışmaları gerçekleştirilmektedir. Bu amaçla “Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İzleme Formu” hazırlanarak Millî Eğitim Bakanlığı Veri Toplama Modülü internet sitesi olan “veri.meb.gov.tr” adresinde yayımlanmıştır.

Söz konusu “Okul Rehberlik ve Psikolojik Danışma Hizmetleri İzleme Formu”nun ilinizde bulunan özel eğitim okulları dışındaki okullarda görev yapan rehber öğretmen/psikolojik danışmanlara duyurularak en geç 30 Kasım 2020 tarihi mesai bitimine kadar doldurulmasının sağlanması hususunda gereğinin yapılmasını rica ederim.'' denilmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.