Öğretmenlerin Haziran Seminerlerinin Detayları

Öğretmenlerin Haziran Seminerlerinin Detayları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi okullarda eğitim-öğretim yılının sona erdiğini yeni eğitim-öğretim yılının Eylül ayında başlayacağını geçtiğimiz gün açıklamıştı. Ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, uzaktan eğitimin 19 Haziran'a kadar kesintisiz olarak devam edeceğini açıklamıştı.

Tüm bu açıklamaların ardından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan uzaktan eğitim süreci ile ilgili açıklamada ''Salgın önlemleri çerçevesinde 23 Mart Pazartesi günü TRT EBA TV aracılığıyla başlatılan uzaktan eğitim süreci, 2019-2020 eğitim - öğretim senesinin planlanmış son günü olan 19 Haziran Cuma tarihine kadar kesintisiz olarak devam edecektir" ifadesi yer almıştı.

Kısacası bu yıl Koronavirüs nedeniyle öğretmenlerin seminerleri uzaktan eğitim yolu ile gerçekleşecek.

Seminer tarihleri ise 22-26 Haziran arasındaki 5 günü kapsayacak.

29 Haziran’dan itibaren ise yaz tatil süreci başlamış olacak ve yeni eğitim - öğretim yılı Eylül ayında açılacak.

Gelecek yılın normal takvimi şu şekilde: 2020 ve 2021 eğitim öğretim senesi 7 Eylül 2020 tarihinde başlayacak ve 18 Haziran 2021 tarihinde sona erecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.