Öğretmenlere Haziran 2. Hafta Seminer Dilekçe Örneği (Başka İlde)

Öğretmenlere Haziran 2. Hafta Seminer Dilekçe Örneği (Başka İlde)

Öğretmenler eğitim öğretim sezonunun sona ermesinin ardından seminer dönemine geçiş yaptılar. Ancak seminer döneminde özellikle memleketlerine gitmek ve seminer dönemlerini oradaki okullarda tamamlamak isteyen öğretmenlerle ilgili Milli Eğitim Bakanlığı hak tanıdı ve bu taleple ilgili bir dilekçe doldurulması halinde buna imkan tanınacak.

2019 Haziran Seminerinin 2. Haftasını Başka İlde/Okulda almak isteyen öğretmenler için Dilekçe Örneğini yayınlıyoruz. Bu örnekte, öğretmenler daha net bilgi sahibi olabilecekler.

Mevcut MEB mevzuatına göre öğretmenler dönem sonu Haziran seminerlerinin 2. haftasını istedikleri illerde alabiliyorlar. 24-28 Haziran tarihleri arasındaki seminerleri farklı ilde almak için dilekçe örneği:

…………………….... MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE

Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda …………………….... öğretmeniyim. Bakanlığın ilgili yönetmeliği doğrultusunda 24-28 Haziran 2019 tarihleri arasındaki seminerleri milli eğitim müdürlüğünüze bağlı ……………………....................... okulunda almak istiyorum.

Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Ad-Soyad                                                           

(İmza)

İLETİŞİM BİLGİLERİ:

Adres:

Tel:

Görev yeri:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.