Merkezi Sınav ve Milli Eğitim Kurulu Açıklaması

Merkezi Sınav ve Milli Eğitim Kurulu Açıklaması

Kamuajans.com - Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper ÖĞRETİCİ merkezi sınavlar ve Milli Eğitim Kurulu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper ÖĞRETİCİ, ''MEB ‘LGS ve YKS gibi merkezi sınavların kapsamında bir değişiklik söz konusu olmayıp öğrencilerimiz tüm müfredattan sorumlu olacaktır.’ açıklamasında bulundu. Merkezi sınava katılacak öğrenciler için müfredatı uzaktan eğitim ile yetiştirmek ne kadar mümkündür?

Kaldı ki uzaktan eğitime erişemeyen çok sayıda öğrenci varken bu öğrencilerin durumu ne olacaktır? Daha önce de söylediğimiz gibi olağanüstü dönemden geçtiğimiz şu günlerde MEB eğitim ile ilgili konuları paydaşları bir araya getirerek almalı, Milli Eğitim Kurulu oluşturulmalıdır.

İlerleyen dönemde yüz yüze eğitime geçilmesi planlanırken ilk kademeler içerisinde merkezi sınava girecek olan sınıflar olmalıdır.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.