MEB'den Asansörlerin Periyodik Kontrolleri Yazısı

MEB'den Asansörlerin Periyodik Kontrolleri Yazısı

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Asansörlerin Periyodik Kontrolleri konulu 87448703-807.99-E.13287410 sayılı 8 Eylül 2017 tarihli resmi yazı yayınlandı.

T.C.

MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığı

Sayı: 87448703-807.99-E.13287410

Konu: Asansörlerin Periyodik Kontrolleri

08.09.2017

..............VALİLİĞİNE

(İl Milli Eğitim Müdürlüğü)

İlgi: Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanlığının 2017/6 Sayılı Genelgesi

Bakanlığımıza bağlı okullarımızın büyük bakım, onarım ve tadilat işleri ilgi Genelgede belirtilen hususlar doğrultusunda gerçekleştirilmektedir.

Valiliklerce, okullarımızda bulunan asansörlerin ilk muayenelerinin, aylık periyodik kontrollerinin yapılabilmesi için Başkanlığımızdan ödenek talep edilmektedir.

Okullarımızda bulunan asansörlerin ilk ve aylık periyodik kontrolleri sözleşme bedelli hizmet alımı işi olduğundan, ilgili ödeneklerin okullarımızın bağlı bulunduğu Genel Müdürlüklerin bütçe kalemlerinden talep edilmesi gerektiği değerlendirilmektedir.

Konunun önemi ve bilgi akışının daha verimli sağlanması amacıyla, İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesinde görevli tüm personele duyurulması hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.

Özcan DUMAN

Bakan a.

İnşaat ve Emlak Dairesi Başkanı

DAĞITIM:

Gereği:

81 İl Valiliği (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.