Liselerde Bir İlk! Seslerini Video Davetiye İle Duyurdular

Liselerde Bir İlk! Seslerini Video Davetiye İle Duyurdular

Burdur Cumhuriyet Anadolu Lİsesi öğrencileri hazırladıkları "Abdurrahim Karakoç'u anma programını çektikleri video davetiye ile sosyal medya aracılığıyla tüm ülkeye duyurdular. Sosyal medyada hızla yayılan video davetiye hem ilgi çekti hem de beğeni topladı.

Burdur Cumhuriyet Anadolu Lİsesi öğrencileri hazırladıkları "Abdurrahim Karakoç'u anma programını çektikleri video davetiye ile sosyal medya aracılığıyla tüm ülkeye duyurdular. Sosyal medyada hızla yayılan video davetiye hem ilgi çekti hem de beğeni topladı. Bir ilk olan bu uygulama ile basılı davetiyelerinde pabucu dama atılmış oldu. Video davetiyede öğrenciler yapacakları etkinlikle alakalı olarak kamuoyunu bilgilendirmiş oldular. Abdurrahim Karakoç temalı program 26 nisan 2019 cuma akşamı Burdur Mehmet Akif Üniversitesi Konferans ve sergi Salonunda 20.20'de gerçekleşecek.

 




HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.