Koncuk'tan Elmas Tepkisi

Koncuk'tan Elmas Tepkisi

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Türkiye'nin milli geliriyle dünyada 16. sırada olduğuna dikkat çekerken, "Bizim doğalgazımız, petrolümüz, elmas madenimiz yok ama elmastan değerli bir eğitim sistemimiz var." diye konuşmuştu.

Kamuajans.com - Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın bu açıklamasını kişisel twitter hesabından yaptığı bir açıklama ile eleştirdi.<br />

<br />

400 binden fazla ataması yapılmayan öğretmenin olduğunu ifade eden Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ''Sn Bakan "Elmas gibi bir eğitim sistemimiz var. diyor. Güzel de, aşağıdaki liste nedir?'' dedi..

<br />

<img src="https://www.kamuajans.net/uploads/AT/ATAMA%2040%20B%C4%B0N.jpg" width="400" height="600" alt="" /><br />

<br />

<br />

<br type="_moz" />

<br />

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, ''Elmas gibi eğitim sistemimiz, altın gibi parlayan 400 bin öğretmenin 10 binini Ağustos'ta, verilen söze rağmen atamadı. Bu mudur?'' dedi.<br />

<br />

<a href="http://kamuajans.com">KamuAjans.com</a> - Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.