İşbirliği Protokolü İmzalandı

İşbirliği Protokolü İmzalandı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr Nevzat ONAT ile Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet ÖLMEZ arasında Turgutlu Bilim ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin İşbirliği Protokolü 14/01/2020 günü saat 10:00 da Teknoloji Fakültesi’nde imzalandı.

İşbirliği protokolüne Turgutlu Bilim ve Sanat Merkezi müdürü Levent UZ, Müdür yardımcısı Şebnem AKGENÇ, Bilişim Öğretmeni Figen EĞİN ile Hasan Ferdi Turgutlu Teknoloji Fakültesi dekan yardımcısı Dr Öğretim görevlisi Kıvanç BAŞARAN, Fakülte Sekreteri Şenol BERBER katıldı.

Teknoloji fakültesi Yazılım, Mekatronik, Makina, Enerji Sistemleri Mühendislikleri’nde görevli Öğretim üyeleri, kulüp başkanı ve öğrencilerinin Turgutlu Bilim ve Sanat Merkezi ile proje, laboratuvar, atölye imkanları, seminer gibi eğitimsel hedeflere ulaşma konusunda ortak hareket etme kararı alındı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.