İlk Defa Yönetici Olarak Atananlar Desteleme Ve Yetiştirme Kursu Başvurusu Nasıl Yapacak?

İlk Defa Yönetici Olarak Atananlar Desteleme Ve Yetiştirme Kursu Başvurusu Nasıl Yapacak?

Milli eğitim bakanlığın 2019-2020 destekleme ve yetiştirme kursu iş takvimine göre kurslarda görev alacak öğretmen ve idarecilerin kurslar için son başvuru tarihi 18.09.2019 ‘dur.

Yine Milli Eğitim bakanlığının ilk defa yönetici atama takvimine göre idareci görevlendirmeleri açıklanma tarihi 23.09.2019 tarihinden itibarendir. Milli eğitim bakanlığı tarafından açıklanan bu iki takvime göre idareci olarak başka okullara ve kendi okullarına atanacak öğretmenler atandıkları okullarda destekleme ve yetiştirme kursu verebilmeleri için

İlk defa Yönetici olarak atanacaklar;

a) Atanma ihtimalleri kesinse herhangi bir okul ve ders seçmeyip "Tercihlerim dışında da kurslarda görev almak istiyorum." seçeneğini işaretleyip kaydetmeleri yeterli olacaktır.

b) Kendi okullarına atanacaklarsa sadece kendi okullarını tercih etmeleri yeterli olacaktır.

c) Atanma ihtimalleri düşükse yada bilinmiyorsa kendi okullarını seçip Tercihlerim dışında da kurslarda görev almak istiyorum." seçeneğini işaretleyip kaydetmeleri yeterli olacaktır.

Yukarıda belirtiğimiz durumlara göre destekleme ve yetiştirme kursu başvurusu yapan öğretmenler yönetici olarak atandıkları yerde veya kendi okullarında destekleme ve yetiştirme kursu açabilmesi önünde herhangi bir engel bulunmamaktadır. 

mebpersonel.com - özel haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.