İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine de Rotasyon Uygulanmalıdır

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine de Rotasyon Uygulanmalıdır

KamuAjans.Com – Şube Müdürlerine Rotasyon Uygulanmamalı Ya da Tüm Yöneticilere Rotasyon Uygulanmalı. Milli Eğitim Bakanlığı taşra teşkilatında görev yapan, sadece şube müdürlerine yönelik uygulanan rotasyon MEB tarafından yeniden gözden geçirilmelidir.

İşte Şube Müdürlerinin talepleri:

Milli Eğitim Bakanlığı taşra teşkilatında görev yapan, sadece şube müdürlerine yönelik uygulanan rotasyon MEB tarafından yeniden gözden geçirilmelidir.

Milli Eğitim Bakanlığı Personelinin Görevde Yükselme , Ünvan Değişikliği ve Yer değiştirme Sureti ile Atanmasına dair yönetmeliğine göre İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve Şube Müdürlerine kadrolarına asaleten görev yapmakta olanlar bölge hizmetine bağlı yer değiştirmeye tabi (rotasyon )olmasına rağmen sadece şube müdürlerine rotasyon uygulanıyor.

Zorunlu hizmet bölgelerine göre her yıl rotasyona tabi olan şube müdürlerine rotasyon uygulamasının, neden sadece şube müdürlerini kapsadığı merak ediliyor. Uygulama birliği açısından yönetmelikte belirtildiği üzere bu uygulamanın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarına ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine uygulanmamasından ötürü Şube Müdürlerinin de rotasyon kapsamından çıkarılması istenmektedir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.