Boşuna Çalışma Sayın Müdür

Boşuna Çalışma Sayın Müdür

Kamuajans.com – Altınordu Milli Eğitim Müdürü olarak 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin ardından Altınordu’daki FETÖ yapılanmasını temizleyerek Ordu’da eğitime değer kazandırmak adına 2016 yılında göreve başlayan Hasan ACU’nun çalışmaları karşılıksız kalmadı.

Göreve başladıktan sonra “Eğitimde Marka Şehir Altınordu” sloganıyla Eğitim’de Türkiye’de sesi duyulan ilçe haline geldi. Tübitak Projeleri başta olmak üzere Avrupa Birliği projeleriyle de fark yaratılabileceğini gösterdi. Geçtiğimiz yıl bilimsel alanda kazanılan Dünya 1.liği ve Dünya 3.lüğü ile Altınordu’dan neler yapılabileceğini Tüm Türkiye’ye göstermişti.

TEKNOFEST’de 16 projenin 14 ünü Türkiye’de dereceye sokarak gurur kaynağımız olacak projelerin oluşmasında büyük bir emek harcadılar. Tüm bunlara rağmen mütevazi bir tavırla başarının ekip işi olduğunu ifade ederek tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte başarıya ulaştıklarını ifade etti.

Sabah 6’da okul servislerini denetlerken akşam 9’da öğrencileri yurtlarda ziyaret ederken görebilirsiniz Hasan ACU’yu.

Fakat hiç bir başarının cezasız kalmadığı gibi tüm bu çalışmaları da maalesef kalmadı. Bir takım kişilerin siyasi baskı mekanizması oluşturarak menfaatlerine aykırı davranışlarda bulunması nedeniyle Hasan ACU Aybastı’ya gönderiliyor.

Altınordu’da yaşanan bu değişimin ardından 7’den 70’e büyük bir üzüntü hakim. Öğrencilerin bir ağabey, velilerin ise bir kardeş gibi sevdiği milli eğitim müdürünün atanma haberi Altınordu ilçesinde büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Hasan ACU’nun yerine ise Aybastı’dan Onur Bekyürek geçici olarak görevlendirildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.