Bakan Yılmaz'dan İmam Hatip Lisesi Açıklaması

Bakan Yılmaz'dan İmam Hatip Lisesi Açıklaması

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz dün TRT'de katıldığı canlı yayında soruları yanıtladı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'ın, herkesin adresine en yakın liseye gitmesi yönünde bir düzenleme olması halinde, civarda sadece bir imam hatip varsa ne olacağına dair soruya verdiği cevap şöyleydi:

Kamuajans.com - Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, ''Vatandaşlarımız şundan çok emin olsunlar, eğer bir okula, ister meslek lisesi ister imam hatip lisesi isterse Anadolu lisesi, fen lisesi, sosyal bilimler lisesi olsun, eğer istemiyorsa, evlatlarını vermiyorsa, hiçbir zaman Milli Eğitim Bakanlığının, ailesinin istemediği bir okula evladını gönderebilmek gibi bir durumu yoktur. Yani ailelerin istemediği hiçbir okula evlatlarını biz göndermeyiz. Eve en yakın hangisini istiyorsa o alanda... Bizim amacımız eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.