Ara Tatilde Ödenecek Ek Dersler

Ara Tatilde Ödenecek Ek Dersler

Ücretli öğretmenlerin, mesleki çalışma döneminde ücret almalarına ilişikin yasal düzenleme bulunmadığından 18-22 kasım 2019 ara tatilinde ücreli öğretmenler, mesleki çalışma programına katılmayacak ve ücretli öğretmenlere ek ders ödemesi yapılmayacaktır.

Ücretli öğretmenler ara tatilden sonra görevlerine devam edecekleri için SGK çıkışı yapılmayacaktır. Sadece 18-22 kasım tarihleri arasında ek ders ödemesi yapılmayacaktır.

Kadrolu ve sözleşmeli öğretmenlere 18-22 kasım haftasında haftalık 15 saat ek ders ödemesi yapılacaktır. Bunun dışında 18-22 kasım haftasında öğretmenlere ek ders ödemesi yapılamaz. (NOT: şuan ek ders esaslarına halen ara tatil ibaresi eklenmemiştir. Bu eksiklik en kısa zamanda giderilmeli ve ek ders esaslarına eklenmelidir.)

İdareciler ara tatil haftasında nöbet ücreti ve ikili eğitim ilave 2 saat ek ders ödemesi yapılmayacaktır.

18-22 kasım 2019 ara tatil öncesi ve sonrasını içeren hafta sonu günlerinde (16-17 kasım ve 23-24 kasım) okulun destekleme ve yetiştirme kurs planlamasında bu günlere yer verilmiş ise o günler kurs yapılabilir.

18-22 kasım 2019 ara tatil öncesi ve sonrasını içeren hafta sonu günlerinde (16-17 kasım ve 23-24 kasım) planlamada yer alıyor ise destek eğitim, İYEP,Egzersiz , belleticilik vb diğer çalışmalar yapılabilir  ve ek ders ödemesi yapılır.

Branşı özel eğitim olan öğretmenlerin 18-22 kasım ara tatilinde mesleki çalışma dönemi ücretleri yine %25 fazla ödenir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.