15 Temmuz e-Kurultay
Geçtiğimiz haftalarda gündeme getirdiğimiz ve Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları tarafından organize edilen etkinlik bugün öğle saatlerinde 14.00'da gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Genel Müdürlüğü'nün organize ettiği etkinliğe sosyal bilimleri liseleri öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Youtube üzerinden canlı yayınlanan etkinliğe ilgi yoğundu.
Cumhurbaşkanlığımızın 15 Temmuz Destanı'nın 4 üncü yılında milletin zaferini unutturmamak adına yıl boyunca faaliyetler yapılması talimatları kapsamında Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından bir dizi etkinlik planlanmıştır.
Planlanan bu etkinlikler çerçevesinde aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin 15 Temmuz hain darbe girişimi karşısında gösterdiği onurlu duruşun bir kez daha hatırlanması ve hatırlatılması, şehitlerimizin yad edilmesi, gazilerimize minnet ve şükranların sunulması, demokrasimize kasteden bu ve benzeri darbe girişimlerine karşı toplumsal desteğin sürdürülebilir kılınması, ulusal/uluslararası kamuoyuna demokrasi zaferinin ve FETÖ yapılanmasının daha etkili anlatılması amacıyla akademisyenlerimizin katkıları, sosyal bilimler liseleri öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla Türkiye geneli resmî/özel ortaöğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilere yönelik olarak 29 Eylül 2020 tarihinde 14.00'da Genel Müdürlüğümüzün Youtube kanalı https://youtu.be/YH_WDLG9VQ8 linkinden canlı yayınlanarak gerçekleştirilecek olan, "15 Temmuz'un Ardından Sosyal Bilimler Liseleri E-Kurultayı" şartnamesi ve afişine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://ogm.meb.gov.tr/www/29-15-temmuzun-ardindan-sosyal-bilimler-liseleri-e-kurultayi/icerik/1034
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz