2018 Yılı Görevde Yükselme Sınavı (Şube Müdürü) Sözlü Sınav Sonuçları

2018 Yılı Görevde Yükselme Sınavı (Şube Müdürü) Sözlü Sınav Sonuçları

Diyanet İşleri Başkanlığı'nın taşra teşkilatında münhal bulunan kadrolarına 4 yıllık dini yüksek öğrenim mezunu 114 adet şube müdürü, 4 yıllık yükseköğretim mezunu 24 şube müdürü, 400 din hizmetleri uzmanı ve 230 şef atamasının naklen görevde yükselme sınavıyla kurum içi yapılacağı aylar öncesinde duyurulmuştu.

Başvurular 2-16 Temmuz 2018 tarihleri arasında yapılmıştı. Yazılı sınava girecek adaylar 23 Temmuz 2018 tarihinde ilan edilmişti. Yazılı sınava girecek adaylar başvurularını 28 Ağustos - 7 Eylül 2018 tarihleri arasında yapmıştı. Yazılı sınav 29 Eylül 2018 tarihinde saat 10.00'da Ankara'da yapılmıştı ve sonuçlar 30 Ekim 2018 tarihinde açıklanmıştı.

Sözlü sınavda adaylar 100 tam puan üzerinden değerlendirilmişti. Merakla beklenen sözlü sınav sonuçları açıklandı ve sözlü sınavda en az 70 puan alan adaylar başarılı sayıldı. 

2018 Yılı Görevde Yükselme Sınavı (şube müdürü) Sözlü Sınavına katılan adaylar sınav sonuçlarını https://dibbys.diyanet.gov.tr adresinden kullanıcı hesapları ile giriş yaparak öğrenebileceklerdir. Tercih işlemlerine ilişkin hususlar daha sonra Başkanlığımız Atama I Daire Başkanlığı tarafından ilan edilecektir.


İTİRAZLAR

 Sınavla ilgili bütün itirazlarını sadece Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne yapacaklardır,

 Yazılı sınav sorularına ve uygulamasına ilişkin itirazlarını, soru ve cevap anahtarlarının (aday.ankara.edu.tr) adresinde yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) iş günü içinde yazılı olarak yapacaklardır,

 Yazılı sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını, sonuçların yayımlanmasından itibaren en geç 5 (beş) iş günü içinde, T.C. Ziraat Bankası Ankara Kamu Şubesi Ankara Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Sınav Yönetim Merkezi IBAN: TR250001002533699103995008 numaralı hesaba 20,00 TL (YirmiTürkLirası) itiraz ücreti yatırdıklarını belgeleyen banka dekontu ile birlikte yazılı olarak yapacaklardır,

 Sözlü sınav sonuçlarına ilişkin itirazlarını ise sınav sonuçlarının ilan edilmesinden itibaren en geç 5 (beş) iş günü içinde yapacaklardır.

İtirazların sonucu en geç 10 (on) iş günü içinde adaya bildirilecektir. Bu başlıkta belirtilen hususlara uygun şekilde yapılmayan; yazılı sonuçlarına ilişkin itirazlarda banka dekontu bulunmayan, süresi içinde ve yazılı olarak Başkanlığımız İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğüne ulaştırılmayan, T.C. kimlik numarası, adı, soyadı, imza ve adresi olmayan dilekçeler ile e-mail ve faksla yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.