Gelecek Ay 20.000 Öğretmen Atama İlanı Yayınlanacak

Gelecek Ay 20.000 Öğretmen Atama İlanı Yayınlanacak

KamuAjans.Com – MEB, 20 bin öğretmen ataması için hazırlık yapıyor. Milli Eğitim Bakanlığı(MEB), 2018 yılı Şubat döneminde 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için ilana çıkacak. Öğretmenlerin atanması ve göreve başlaması Temmuz ayını bulacak. Bu süre zarfında ise mülakatlar gerçekleştirilecek.

Atamalarda en çok kontenjanı Sınıf öğretmenliği, İngilizce ve Din Kültürü branşları alacak. Toplam atanacak öğretmen sayısı 20 bin olacak. Bu sayının içinde dershane öğretmenleri olmayacak. Ücretli öğretmenlerin mülakata çağırılıp çağırılmayacakları ise bilinmiyor.

Yeni atanacak öğretmenlerle ilgili detaylı bilgi duyuruda ve kılavuzda olacak. Duyurunun Şubat ayının ortasından önce yapılması beklenmektedir. 2018 yılı öğretmen atamalarıyla ilgili gelişmeleri yakından takip edip siz değerli okuyucularımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Mebpersonel 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.