Lisans Seviyesindeki Öğrencileri İlgilendiren Açıklama

Lisans Seviyesindeki Öğrencileri İlgilendiren Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 20 Ekim 2020 tarihli Kabine Toplantısı'nın ardından lisans seviyesindeki öğrencileri ilgilendiren ve işsizlik ödeneğine ilişkin bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''lisans seviyesindeki öğrencilerimiz için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TUBİTAK vasıtasıyla stajyer araştırmacı burs programını başlatıyoruz. Lisans seviyesindek 1000 gencimiz TÜBİTAK tarafından desteklenen programdan faydalanacak. Bu denli büyük proje tabanlı lisans burs programın gençlerimize hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''işsizlik ödeneği, normalleşme desteği gibi başlıklar altında milletimize sunduğumuz kaynağın tutarı 39 milyarı buldu. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturuyla yoksullukla mücadelede en kapsamlı programları biz hayata geçirdik. Sosyal yardımların milli gelir içindeki payını yüzde 1.27 seviyesine ulaştırdık. Türkiye BM verilerinde artık yüksek insani gelişmişlik seviyesine sahip ülkeler arasında yer alıyor.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.