2020 Yılı Ağustos Ayı Burs ve Kredi Ödemeleri Duyurusu

2020 Yılı Ağustos Ayı Burs ve Kredi Ödemeleri Duyurusu
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası müjdesini verdiği yükseköğrenim öğrencilerinin Ağustos ayı burs ve kredi ödemelerinin bugün (28 Temmuz) itibarıyla başladığını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, burs ve kredi ödemelerine ilişkin yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kurban Bayramı öncesi yatırılacağı müjdesini verdiği yükseköğrenim burs ve kredi ödemelerinin 28 Temmuz tarihi itibarıyla öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi.

Ödemelerin TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılacağını belirten Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 28 Temmuz’da başlayan ödemelerin 30 Temmuz’da tamamlanacağını kaydetti.

TC Kimlik numarasının sonu ‘’0’’ ve ‘’2’’ olanlar 28 Temmuz, ‘’4’’ ve ‘’6’’ olanlar 29 Temmuz, ‘’8’’olanlar ise 30 Temmuz’da ödemelerini alabilecekler. 

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz