Hâkim Ve Savcıların 15 Ocak 2021 Net Maaşı (14 Günlük Fark Dahil)

Hâkim Ve Savcıların 15 Ocak 2021 Net Maaşı (14 Günlük Fark Dahil)

Kamuajans.com – Hâkim-savcı ve bu meslekten sayılanların maaşları, 1 Ocak 2021 tarihinden geçerli olarak arttı. Zamlı ilk maaşlarını 15 Ocak 2021’de alacak olan hâkim ve savcılar ile bu meslekten sayılanlara, maaş zammı nedeniyle 1-14 Ocak dönemine ait fark ödemesi de yapılacak.

Bu çerçevede, hâkim ve savcılar ile bu meslekten sayılanların, 14 günlük zamlı maaş farkı ile zamlı 15 Ocak maaşlarının net tutarının ne kadar olacağı konusunda memurunyeri.com olarak hazırladığımız tabloya aşağıda yer verilmiştir.

Tablodaki 15 Ocak maaş tutarları, bekar (veya eşi çalışan) ve agi ile aile yardımı kapsamında çocuğu bulunmayanlara göre hesaplanmıştır.

Hâkim-Savcı ve bu meslekten sayılanlardan bazılarının 15 Ocak 2021 net maaşı ve 14 günlük zam farkı

NOT:

*Aile yardımı ve asgari geçim indirimi bakımından, ilgililerin bekar (veya eşi çalışan) ve çocuksuz olduğu varsayılmıştır.

*Hâkim ve savcı adaylarının maaş miktarı hesaplanırken, ek ödeme kalemi üzerinden sosyal güvenlik primi kesintisi yapılmamıştır. (Uygulamanın ek ödemeden SGK primi kesintisi yapılması şeklinde olması halinde, aylık net maaş tutarı yukarıda belirtilenden 664 TL daha az olacaktır.)

*Yabancı dil tazminatı ödemesi hesaplamaya dahil edilmemiştir.

*Tabloda hizmet süresi 13 yıldan az gösterilenlerin, 14 Ekim 2008 tarihinden sonra işe girmiş oldukları varsayılmıştır.

*Tabloda, hizmet süreleri itibariyle ulaşılabilecek derece/kademeler tahmini olarak kullanılmıştır. 

*Zorunlu Bireysel Emeklilik Sigortası primi dikkate alınmamıştır.

Bu yazıya ait tüm haklar Memurunyeri.com'a aittir. "memurunyeri.com" şeklinde aktif link verilmesi kaydıyla içerik kullanılabilir. Link vermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır.©

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.