Adalet Bakanlığı'ndan Çalışma Saati Genelgesi

Adalet Bakanlığı'ndan Çalışma Saati Genelgesi

Kamuajans.com – TC ADALET BAKANLIĞI Personel Genel Müdürlüğü tarafından, mesai saatlerinin yeniden belirlenmesi konusunda genelge yayınlandı.

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürlüğü'nün ilgi alimatıyla "COVID-19. salgınının ulkemizde vavilumının en aza indirilmesi amacıyla, bu salgınla mücadelevi ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik faalivetleri sativete uğratmama ve kamu hizmetlerini aksatmama şartıyla: 02.12.2020 tarihinde başlamak üzere, kamu kurum ve kuruluşlarının ünlük çalışma başlama ve bitme saatlerinin merkezde Cumhurbaşkanlığı, bağlı, ilgili ve ilişkili kamu kurum ve kuruluşları için üst yönetici: bakanlıklar bağli: ilgili ve ilişkili kamu kurum ve kuruluşları için akan, diğer kamu kurum ve kuruluşları için üst düzey yönetici: illerde valiler tarafindan 10.00-16.00 larak belirlenebilmesinin" Sayın Cumhurbaşkanımızca uygun görüldüğü bildirilmiştir.

COViD-19 salgınının ülkemizde vayılımının en aza indirilmesi amacıyla, bu salgınla mücadeleyi e salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik faaliyetleri zafiyete uğratmama, yürütülen kamu hizmetleri e planlanmış olanlar dahil yargılama faaliyeti kapsamındaki iş ve işlemleri aksatmama şartıyla 2.12.2020 tarihinde başlamak üzere günlük çalışma başlama ve bitme saatleri 10.00-16.00 arası olacak şekilde belirlenmiştir.

Bilgi ve gereğini rica ederim.

Abdulhamit GÜL

Adalet Bakanı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.