Adil Kurban

Adil Kurban

Uzman Doktor Adil Kurban Sağlık Yazıları İle Yazar Kadromuzda

Uzman Doktor Adil Kurban Sağlık Yazıları İle Yazar Kadromuzda

Geniş bir okuyucu kitlesine sahip Kamuajans sitesi her geçe gün yazar kadrosuna yenilerini eklemeye devam ediyor. Son olarak Uzman Doktor olarak Adil Kurban, Kamuajans haber sitesinin yazar kadrosuna katıldı.

1968 Ankara doğumlu olan Adil Kurban, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi ardından Ankara Eğitim Araştırma Hastanesinde Aile Hekimliği Uzmanlığı yaptı. Bir AŞ'de Yönetim Kurulu Başkanlığı ARGE çalışması ve Tıbbi Malzeme üretimi yapmış olan Adil Kurban, Besni ilçesine Uzman Doktor olarak tayin oldu, orada Başhekimlik Sağlık Grup Başkanlığı yaptı.

Adil Kurban, halen kullanılan ve gelecekte de kullanılacak olan Sağlık Bakanlığına Mobil Sağlık Hizmeti Projesini sundu. Bundan başka birçok yenilik ve proje üreten Adil Kurban ülkenin çeşitli yerlerinde değişik kadro ve görevlerle çalıştı. İki kez Kaymakamlıklarca (Çelikhan ve Kandıra) Onur veya eski ismi Takdir belgesiyle ödüllendirilen Adil Kurban, Kandıra'da ki idari görevinden sonra İzmit Merkezde değişik hastanelerde çalıştıktan sonra Aile Hekimliği yaparak görevine devam etmektedir.

Kocaeli Üniversitesinden bir Öğretim Görevlisi ile Cambridge ve Viyana Üniversitelerinde Sağlık Turizmi ve Dinimizdeki Sağlık Sistemi ile ilgili yayınları olan Adil Kurban’ın en son bir kitapta bir çalışması paylaşıldı basılmayı bekliyor. Uzmanlık dışında Sağlık Kurumları İşletmeciliği Yüksek Lisans eğitimi yapmış olan Adil Kurban, şu sırada AÖF Tarım önlisans okumaktadır..

Halen evli iki çocuk babası olan Adil Kurban’ın ismi Google Academics'de girildiğinde başka makalelerine ulaşılabilinir, ayrıca issoic.org'da bir bildirim vardır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Adil Kurban Arşivi
SON YAZILAR