Taşerona Kadro Ne Zaman Verilecek ?

Taşerona Kadro Ne Zaman Verilecek ?

KamuAjans.Com-Gündemden düşmeyen konular arasında yer alan taşeron işçiye kadro konusunda yeni çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Mehmet Müezzinoğlu gündeme getirdi.Yıllardır çözüm bekleyen taşeron işçilerin sorunun çözüleceği sinyalini veren Bakan Müezzinoğlu tarih verdi.

 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu yıllardır sıcaklığını koruyan ve gündemin üst sıralarında yer alan taşeron işçiye kadro konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Taşeron işçiye kadro konusunun kamu çalışanlarının reformuna bağlı olduğunu belirterek Kamu çalışanı reformunda önümüzdeki kısa vadede bir sonuç alabilmesinni zor göründüğünü yıl sonunda yapılacak reform ile taşeron işçiye kadro konusunun netleşeceğini açıkladı.

İşte Müezzinoğlu'nun Açıklaması

Kamu çalışanı reformunda önümüzdeki kısa vadede bir sonuç alabilmemiz zor görünüyor. Yıl sonuna kadar yapılacak reformla ilgili yönteme karar vereceğiz. Taşeron işçiler konusu da yapılacak reform yönteminin içinde yer alacağını, yıl sonunda taşeron işçilerin durumuyla ilgili son karar verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.