Flaş İddia! AK Parti'nin Ankara Adayı Belli Oldu

Flaş İddia! AK Parti'nin Ankara Adayı Belli Oldu

Kamuajans.Com – AK Parti'nin yerel seçimlerde Mehmet Özhaseki'yi Ankara için düşünüldüğü iddia edildi. Kesin konuşan Habertürk yazarı "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu görevi AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye verdi" dedi.

 Mart ayında yapılacak seçimlerde partilerin özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir için çıkaracağı adaylar merak konusu. AK Parti'nin Ankara adayının kim olacağına ilişkin bir iddia da Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'dan geldi.

Habertürk TV canlı yayınında konuşan Sarıkaya, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu görevi AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'ye verdi" dedi.

AK Parti'nin Mart 2019'da yapılacak yerel seçimler için Mehmet Özhaseki'yi aday göstereceğini iddia eden Sarıkaya, "İktidar partisinden Ankara için Mehmet Özhaseki'nin ismi kesinleşti. Sayın Cumhurbaşkanı bu görevi kendisine verdi" diye konuştu.

Muharrem Sarıkaya, AKP'nin İstanbul adayı için Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım adının geçtiğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.