Türkiye Kamu-Sen, Bu Yıl Da İstikrarlı Büyümeyi Sürdürmüştür

Türkiye Kamu-Sen, Bu Yıl Da İstikrarlı Büyümeyi Sürdürmüştür

Kamuajans.com – Önder Kahveci: Ülkemizin içinde bulunduğu zorlu sürece, bütün kirlenmişliğe, yalanlara, baskılara ve yanlış yönlendirmelere rağmen Türkiye Kamu-Sen, bu yıl da istikrarlı bir şekilde büyümeyi sürdürmüştür.

Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımız, küresel salgının çalışma yaşamı ve sendikal hareket için oluşturduğu olumsuzluklara karşın toplamda üye sayısını 13 bin 93 artırmayı başararak kamu görevlilerini baskıyla sindirmeye çalışanlara karşı bir büyük zafer daha kazanmıştır.

Milletimizin her sorununda elini taşın altına koymaktan çekinmeyen sendikal anlayışımız, başta kamu görevlilerimizin haklarının her alanda korunması,geliştirilmesi olmak üzere bütün vatandaşlarımızın insan onuruna yaraşır bir yaşam seviyesine ulaşması temelinde şekillenmektedir.

28 yıl önce alevlenen mücadelemiz emekle, alın teriyle, çileyle harmanlanmış; sürekli büyüyen, gelişen ve çalışma hayatında çığır açan, geleceğe ışık tutan bir öğretiye dönüşmüştür.

İnanıyoruz ki Türkiye Kamu-Sen dik duruşun, doğrunun ve haklının yanında olmanın sembolü olarak daha da büyüyecek ve en kısa sürede yetkiyi yeniden alarak Türk memurunu daha güzel yarınlara taşıyacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.