Bizim Gücümüz; Haklılığın Ve Güvenin Gücüdür

Bizim Gücümüz; Haklılığın Ve Güvenin Gücüdür

Kamuajans.com – Eğitim Bir Sen'den, genel yetkide 9.yılı geride bırakırken 9.yıla özel açıklamalarda bulundu. Özellikle eğitim alanındaki çalışmalar hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Birken bine, binlerden on binlere, yüz binlere ulaşma başarımızın özünde saklı olan gerçek; herkes için güvence olmamızdır.

Zirvedeki yerimiz, özgün ve güven veren duruşumuzun taçlandırılmasıdır.

Mazerete bağlı yer değişikliği hakkı 2017 yılında göreve başlayan sözleşmeli öğretmenlerimizden esirgenmemelidir.

MEB, öğretmenlerin moral ve motivasyonunun eğitim sisteminin başarısına olan etkisini göz önüne almalı, 2017 yılı Temmuz ayında atanan bütün sözleşmeli öğretmenlere mazerete bağlı yer değişikliği hakkı tanımalıdır.

2017 Temmuz ayında atanan sözleşmeli öğretmenlerimize, yaz tatili dönemi mazerete bağlı yer değişikliği başvuru hakkının tanınması yönündeki talebimiz ivedi bir şekilde yerine getirilmelidir.

Temmuz 2017’de atanan sözleşmeli öğretmenlerimize mazerete bağlı yer değişikliği hakkı tanınmalı, öğretmenlerimiz daha fazla mağdur edilmemelidir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.