Yetkililer Sağlık Çalışanlarının Sorunlarına Duyarsız Kalmamalı
Sağlık hizmet kolunda ciddi sorunların yaşandığına vurgu yapan Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, döner sermaye ve şiddet konusunda acil düzenleme konusunda yetkililere çağrı yaptı.
Türkiye Kamu-Sen ve Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, “Tarsus Devlet Hastanesinde yaşanan elim kazada yaralanan tüm arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum acil şifalar diliyorum.
600 bin sağlık çalışanın ciddi sorunları var. Maaş ücret meselesi bir yola koyulmalı, döner sermaye artık dönmüyor. Bunu dile getirdik ama bir düzenleme yapılmadı. Yeni bir anlayış ve yaklaşım sağlanmalı.
Şiddet konusunda her gün yeni bir haber alıyoruz. Darp, şiddet.. Artık bunun önüne geçilmelidir. Eksiklik var ise bunun sebebi doktor ya da hemşire değildir. Bu konuda acil düzenleme istiyoruz” dedi.
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.