Üniversite Hastanelerinde Görev Yapan Doktorların Ek Ödemelerine İlişkin Soru Önergesi
Ülkemizde ilk kez 2020 yılının Mart ayında görülen Koronavirüs vakası nedeniyle sağlık çalışanlarımızın çoğu enfekte olarak, COVID-19 ile mücadele eden ve üniversite hastanelerimizde görev yapan çok sayıda doktor ve sağlık çalışanı hayatını kaybetti. Canı pahasına gece gündüz demeden çalışan, gerektiğinde sevdiklerinden, ailelerinden aylarca uzak kalan Türkiye'nin dört bir köşesinde üniversite hastanelerinde görev yapan doktorlarımız; ''Ek ödemeyi'' Ağustos ayından bugüne yani altı aydır alamamaktadır.
''Hayat kurtarmak için canlarını ortaya koyan sağlık çalışanlarımıza, günü kurtarma amaçlı yaklaşım sergilemek, çok büyük haksızlıktır.''
Bu bağlamda;
1- Üniversite hastanelerinde görev yapan hekimlerin hak ettikleri ''ek ödemeler'' Ağustos ayından bugüne kadar neden gerçekleşmemiştir?
Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz