Saliha hemşirenin ölümünde 'tehdit ve şantaj' iddiası, o hastanenin müdürü tutuklandı

Saliha hemşirenin ölümünde 'tehdit ve şantaj' iddiası, o hastanenin müdürü tutuklandı

Saliha hemşirenin ölümünde 'tehdit ve şantaj' iddiası, o hastanenin müdürü tutuklandı

Hastane müdürü tutuklandı! Saliha hemşirenin ölümünde 'tehdit ve şantaj' iddiası geldi. Detaylar...

Aksaray'da doktor sevgilisi Halil İbrahim A. (43) ile oturduğu rezidansın balkonundan düşerek hayatı kaybeden hemşire Saliha Tuncel'in (25) ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında tutuklanan hastanenin müdürü Ç.Ö'nün, doktor ve hemşirenin çalıştığı hastanenin sahibi ve başhekimi olan T.C. ile sevgili oldukları belirtildi. Ö.'nün, T.C. ile Saliha Tuncel'in birlikte eve girdiklerine dair görüntülerle hemşireyi tehdit ettiği öne sürüldü

Kaynak: DHA - AA

Ereğli Kapı Mahallesi'nde 24 Mayıs'ta doktor H.İ.A'nın (43) dairesinin bulunduğu rezidansın 7. kat balkonundan düşen hemşire Saliha Tuncel (24) hayatını kaybetmişti. Emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan doktor H.İ.A. ve kentteki özel hastanenin müdürü Ç.Ö. hakkında gözaltı kararı çıkarılmıştı.

Rezidansın balkonundan düşen hemşire öldü! Gözaltına alınan doktor sevgilisi serbest bırakıldı

Hastane müdürü Ç.Ö, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Doktor A. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Ç.Ö.'nün 'tehdit ve şantaj' suçlamasıyla tutuklandığı öğrenildi.

Mesaj sonrası tartıştılar' iddiası

Saliha Tuncel'in ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Tuncel ile Halil İbrahim A.'nın 3 yıldır sevgili oldukları, olay günü ikilinin çalıştıkları hastaneden çıkıp, eve geldikleri, dışarıda yemek yedikten sonra da tekrar döndükleri belirtildi. Halil İbrahim A.'nın cep telefona gelen mesaj sonrası ikilinin tartıştıkları, doktorun 'ayrılalım' dedikten sonra odasına girdiği, o sırada Saliha Tuncel'in kendisini balkondan attığı öne sürüldü. Sesi duyup, balkondan bakan Halil İbrahim A.'nın, sevgilisinin düştüğü görünce ev sahibine haber verdiği, ardından polis ve sağlık ekiplerine durumun bildirildiği öğrenildi.

Tutuklanan Ç.Ö.'nün ise doktor ve hemşirenin çalıştığı hastanenin sahibi ve başhekimi olan T.C. ile sevgili oldukları belirtildi. Ö.'nün, T.C. ile Saliha Tuncel'in birlikte eve girdiklerine dair görüntülerle hemşireyi tehdit ettiği öne sürüldü. Soruşturma kapsamında ayrıca Halil İbrahim A., Ç. Ö. ve Saliha Tuncel'in cep telefonlarının inceleme altına alındığı kaydedildi.

'Kızıma kumpas kurdular'

Saliha Tuncel'in annesi Hacer Tuncel de "Eşim ve ben kızımın cinayete kurban gittiğini düşünüyoruz. Eşim dün yeniden rahatsızlandı. İyileştikten sonra yeniden savcılığa gidip, doktor hakkında yine suç duyurusunda bulunacak. Kızım hakkında uygunsuz fotoğraf veya görüntü olduğu iddia ediliyor. Bu tamamen iftiradır. Eve girerken görüntü olabilir, ona bir şey diyemem. Ama asla uygunsuz görüntü ve fotoğrafı yok. Kızıma kumpas kurdular. Hastanedeki tüm suçluların ceza almasını istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamuajans.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.